5 de desembre de 2019 5/12/19

Nules promociona a Fitur turisme saludable i esport amb un audiovisual

Nules promociona a Fitur turisme saludable i esport amb un audiovisual - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules promociona a Fitur turisme saludable i esport amb un audiovisual - (foto 2)

  Nules ha presentat hui a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) el vídeo promocional anomenat "Nules donde Turismo, Salud y Deporte se dan la mano" amb el qual es vol donar a conèixer les diverses ofertes que presenta aquest municipi de la comarca de la Plana Baixa per a gaudir d'un turisme saludable i de l'esport, en el que s'inclou la Ruta Biosaludable que discorre pel nucli urbà amb la qual es pot visitar el patrimoni històric local i compta amb música del guitarrista internacional Pedro Navarro.

  A més, també s'ha presentat l'aplicació Nules Info, primera del món desenvolupada per a prestar atenció als turistes mitjançant un sistema propi i personalitzat de videoconferència.

  "Hem presentat a Fitur aquests dos nous projectes amb els quals volem per un costat consolidar el turisme saludable i per l'altre donar un pas endavant en la projecció turística nacional i internacional mitjançant les noves tecnologies", comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

  L'aplicació Nules Info estarà disponible, tant per a Android com per a IOS, a partir del mes de març i abril, respectivament.

  Cal recordar que Nules ja va ser el primer municipi de la Comunitat Valenciana a atendre turistes i visitants per videoconferència gràcies a l'Oficina Virtual Turística que es va presentar en la passada edició de Fitur. Així Nules compta des de l'any passat amb un innovador Contact Center WebRTC, plataforma turística via web ubicada en www.oficinadeturismo.online, mitjançant la qual s'ha pogut prestar atenció als seus visitants de manera presencial, telefònica o per videoconferència, podent a més compartir amb el turista vídeos, plànols i més informació d'interés en directe amb un agent de

  ocultar
  Nules promociona a Fitur turisme saludable i esport amb un audiovisual
  Pujar