8 de desembre de 2019 8/12/19

Nules promociona la clemenules A FITUR

Nules promociona la clemenules A FITUR - (foto 1)
  • Presentarà l’aplicació Nules Info, primera en el món desenvolupada per a prestar atenció als turistes amb un sistema propi i personalitzat

MÉS FOTOS
Nules promociona la clemenules A FITUR - (foto 2)
Nules promociona la clemenules A FITUR - (foto 3)

Un any més Nules està present en la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que se celebra fins a diumenge a Madrid. Precisament des de la Regidoria de Turisme s’ha volgut promocionar una vegada més la clemenules oferint-la als visitants que s’apropen a l’estand.   

A més, divendres a l’estand de la Comunitat Valenciana es presentarà l’aplicació Nules Info, primera del món desenvolupada per a prestar atenció als turistes mitjançant un sistema propi i personalitzat de videoconferència.

“La presentació d’aquest important projecte revolucionarà l’atenció als turistes, de manera que Nules fa un pas endavant en la seua projecció turística nacional i internacional. És una de les novetats que presentem enguany a Fitur que estarà disponible, tant per a Android com per a IOS, a partir del mes de març i abril”, explica la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

Nules ja va ser el primer municipi de la Comunitat Valenciana a atendre turistes i visitants per videoconferència gràcies a l’Oficina Virtual Turística que es va presentar en la passada edició de Fitur. Així Nules compta des de l’any passat amb un innovador Contact Center WebRTC, plataforma turística via web ubicada en www.oficinadeturismo.online, mitjançant la qual s’ha pogut prestar atenció als seus visitants de manera presencial, telefònica o per videoconferència, podent a més compartir amb el turista vídeos, plànols i més informació d’interés en directe amb un agent de turisme.

Tant l’Oficina Virtual Turística com aquesta nova aplicació Nules Info han estat desenvolupades per l’empresa tecnològica Eternity.   

Per altra banda, Nules també presentarà a Fitur un vídeo promocional, entre d’altres, de la Ruta Biosaludable que discorre pel nucli urbà amb la qual es pot gaudir del patrimoni històric local.

ocultar
Nules promociona la clemenules A FITUR
Pujar