elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules promociona la Clemenules entre els més menuts de la població

Nules promociona la Clemenules entre els més menuts de la població
  • Posa en marxa la campanya de promoció de la marca de qualitat de la clemenules “La reina de la Plana”

MÉS FOTOS
Nules promociona la Clemenules entre els més menuts de la població - (foto 2)
Nules promociona la Clemenules entre els més menuts de la població - (foto 3)
Nules promociona la Clemenules entre els més menuts de la població - (foto 4)

L’alumnat d’Infantil i de Primària dels sis centres educatius de Nules han rebut hui una malla d’un quilo de clemenules i un punt de lectura amb els quals es vol promoure la marca de qualitat de la Clemenules de la Plana.

De fet, aquesta iniciativa s’emmarca en la primera campanya de promoció que organitza l’ Associació per a la Diferenciació i Posada en Valor de la Qualitat de la Clemenules de la comarca de la Plana de la província de Castelló, de la que formen part diferents ajuntaments, cooperatives, sindicats i entitats agraris, i empreses del sector citrícola de la comarca.

De manera que, l’Ajuntament de Nules ha repartit un total de 1.500 quilos de clemenules de la cooperativa local Cítrics de Nules, amb l’objectiu de donar a conèixer aquesta campanya anomenada “La reina de la Plana” entre els més menuts de la localitat.

Davant açò, el regidor d’Agricultura, César Estañol, explica que “aquesta campanya és la primera d’altres que més endavant es posaran en marxa des de l’associació per a promocionar la nostra clemenules, i així conscienciar també la ciutadania de la importància d’aconseguir la marca de qualitat per a poder tindre una denominació d’origen que portaria grans beneficis i avantatges als llauradors”.

Així mateix, des de l’Associació per a la Diferenciació i Posada en Valor de la Qualitat de la Clemenules de la comarca de la Plana de la província de Castelló s’està treballant en altres iniciatives semblants amb les quals es vol transmetre els valors i els objectius de l’associació, “tots els membres de l’associació ens dirigim al veïnat amb un mateix missatge perquè considerem que amb la unitat de tota la comarca de la Plana podrem aconseguir la marca identificativa de la nostra clemenules”, matisa Estañol.

De fet, també es portarà a terme en breu una altra campanya per a promoure la venda de clemenules en les fruiteries locals i el consum de la clemenules en aquestes dates nadalenques, en especial, en la Nit de Cap d’Any.

Pujar