23 de febrer de 2020 23/2/20

Nules programa cinema familiar en valencià a la mar

Nules programa cinema familiar en valencià a la mar - (foto 1)
  • Les projeccions comencen diumenge i tindran lloc els tres caps de setmana del mes de juliol

 

Durant tres caps de setmana, els veïns de Nules i d’altres poblacions podran gaudir d’una nova edició de cinema a la mar. Les pel·lícules es projectaran en valencià i podran veure’s en pantalla gegant els diumenges 14, 21 i 28 de juliol a les 21.30 hores a la zona del Far.

Enguany, les pel·lícules que s’han triat són majoritàriament familiars i d’aventures. Així, aquest diumenge 14 de juliol, a les 21.30 h, es projecta “Ralph trenca Internet”, una pel·lícula apta per a tots els públics en què la fantasia, la comèdia i l’amistat estan molt presents.

El diumenge 21 de juliol, a les 21.30 h, s’ofereix “Spider-Man, un nou univers”, una pel·lícula d’aventures i d’acció que resulta impactant i commovedora. Recomanada a partir de 12 anys.

El diumenge 28 de juliol, a les 21.30 h, s’ha programat una pel·lícula per a tota la família: “Els barrufets, el poble amagat”. L’última de les aventures dels nostres estimats éssers blaus, que aquesta vegada hauran de trobar un llegendari poble abans que ho faça el malvat Gargamel. 

La regidora de Normalització Lingüística, María José Esteban, anima “a tots els nostres veïns de Nules i també d’altres poblacions a gaudir de les pel·lícules en família, una activitat en què la diversió, la cultura i la promoció del valencià formen un tàndem perfecte”.

Com en edicions anteriors, la pantalla gegant estarà situada al far de Nules i els assistents han de dur les seues cadires.

Pujar