elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura

Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura
  • L'Oficina d'Assistència Jurídica estarà oberta els dijous a la vesprada en l'edifici de l'antiga Cambra Agrària

Hui ha tingut lloc al Saló Multifuncional de Nules la presentació de l’Oficina jurídica del “Defensor del Llaurador” amb la qual l’ajuntament de Nules vol fomentar l’agricultura i donar suport als llauradors del municipi mitjançant aquesta ferramenta de recolzament i assessorament legal per a la defensa dels drets i els interessos del sector agrari local.

De manera que, aquesta oficina ha estat presentada públicament als llauradors interessats, en un acte que ha estat presidit per l’alcalde, David García, el regidor d’Agricultura, César Estañol, el president de l’Associació Independent de Llauradors de Nules, Pepe Montagut, i l’advocat, Ramiro Navarro.

Tots ells, han coincidit a assenyalar la importància d’aquesta iniciativa per als interessos dels llauradors, de fet l’alcalde, David García, ressalta que “aquesta oficina està impulsada per l’Associació Independent de Llauradors de Nules per a que els nostres llauradors compten amb una ferramenta que els permetrà tindre informació i ser coneixedors dels seus drets, per a així entre tots poder buscar la millor solució als problemes que, dia a dia, presenten els seus camps”.

L’Oficina d’Assistència Jurídica per a atendre a tots els llauradors empadronats a Nules estarà oberta dijous per la vesprada a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, i començarà la seua activitat dijous, 13 d’abril, a les 19.00 hores.

Aquesta oficina estarà atesa per un grup de reconeguts professionals com ara l’advocat Ramiro Navarro, a més d’altres lletrats especialitzats com ara Daouia Lamti, de l’àrea Mercatil; Víctor Barres, de Dret Agrícola; María Isabel Sangüesa, de Responsabilitat Civil; o Delia Fernández, de Processal.

Amb tot, el que es pretén és defensar els drets dels llauradors en temes com ara les bones pràctiques en la recol·lecció; la revisió de minves en la recol·lecció; reclamacions d’impagaments; conflictes amb tercers; llicències de varietats; o en qualsevol tipus d’ajuda o subvenció.

 

 

MÉS FOTOS
Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura - (foto 2)
Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura - (foto 3)
Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura - (foto 4)
Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura - (foto 5)
Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura - (foto 6)
Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura - (foto 7)
Nules presenta l'oficina del “Defensor del llaurador” per al foment de l'agricultura - (foto 8)
Pujar