8 de desembre de 2019 8/12/19

Nules presenta a FITUR el projecte del Carril Bici Turístic i la Ruta Biosaludable

Nules presenta a FITUR el projecte del Carril Bici Turístic i la Ruta Biosaludable - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules presenta a FITUR el projecte del Carril Bici Turístic i la Ruta Biosaludable - (foto 2)

  Nules ha presentat a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) els projectes principals que preveu posar en marxa en aquest any 2018, així doncs entre les novetats presentades destaca el Carril Bici Turístic, que té com a finalitat principal incrementar l'atractiu turístic connectant zones lúdiques amb altres d'interés mediambiental, paisatgístic, històric o patrimonial; també es busca millorar l'oferta d'oci de caràcter biosaludable amb unes condicions de seguretat d'ús adequades. Per altra banda, s'ha exposat la Ruta Biosaludable que discorrerà pel nucli urbà de la població de Nules, mitjançant la qual es podrà gaudir del patrimoni local.

  "Es tracta d'iniciatives importants amb les quals volem impulsar el turisme biosaludable alhora que estem promocionant el nostre patrimoni local i natural", comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

  A més, també ha tingut lloc la presentació oficial de l'Oficina Virtual Turística amb la qual Nules serà la primera de la Comunitat Valenciana a atendre els turistes i visitants per videoconferència.

  ocultar
  Nules presenta a FITUR el projecte del Carril Bici Turístic i la Ruta Biosaludable
  Pujar