elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules presenta a FITUR la campanya turística “Nules, tant per descobrir”

Nules presenta a FITUR la campanya turística “Nules, tant per descobrir”
  • També s’ha presentat el projecte de Sender Blau de la platja de les Marines

MÉS FOTOS
Nules presenta a FITUR la campanya turística “Nules, tant per descobrir” - (foto 2)
Nules presenta a FITUR la campanya turística “Nules, tant per descobrir” - (foto 3)
Nules presenta a FITUR la campanya turística “Nules, tant per descobrir” - (foto 4)
Nules presenta a FITUR la campanya turística “Nules, tant per descobrir” - (foto 5)

L'Ajuntament de Nules ha aprofitat la present edició de FITUR per a presentar la nova campanya de promoció turística anomenada “Nules, tant per descobrir”, que inclou un vídeo amb imatges de la seua àmplia oferta turística basada, principalment, en les seues  15 rutes patrimonials amb les quals s’aglutina tota la història i la seua riquesa cultural i patrimonial.

De fet, a Madrid han estat l’alcalde, David García, el regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, i la regidora de Platges, M. José Esteban els quals han mantingut reunions amb diferents empreses de dinamització i digitalització turística; així mateix també han presentat l’oferta turística local a l’estand de Pueblos Mágicos de España; i han traslladat tant al president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, al Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, com al president de la Diputació Provincial de Castelló, Pepe Martí les necessitats i reivindicacions del municipi com ara inversions per al litoral.  

Per altra banda, s’ha presentat el projecte de Sender Blau de la platja de les Marines i s’ha estat treballant en la candidatura per a aconseguir la Bandera Blava per la platja de l’Alcúdia.

Davant açò, l’alcalde, David García assenyala que “seguim treballant per a posar en valor el ric patrimoni de Nules. En aquest sentit hem aprofitat aquesta edició de FITUR per a donar a conèixer, una vegada més, els recursos turístics de la nostra població que enguany com a novetat s’han presentat dins de les 15 rutes patrimonials que s’han dissenyat des de les regidories de Turisme i Patrimoni”.

Pujar