24 d’octubre de 2020 24/10/20

Nules presenta la I Fira Taurina

Nules presenta la I Fira Taurina - (foto 1)
  • Tindrà lloc els dies 12 i 14 d’abril i servirà per a acomiadar el retallador local Javi Edo

MÉS FOTOS
Nules presenta la I Fira Taurina - (foto 2)

Nules acollirà el divendres 12 i el diumenge 14 d’abril la I Fira Taurina, que comptarà amb diferents espectacles taurins i que congregarà un gran nombre d’aficionats de la comarca de la Plana Baixa.

No obstant això, aquesta fira taurina servirà també per a acomiadar Javi Edo, un jove retallador de la localitat molt reconegut que ha decidit deixar aquesta afició, “ens hem implicat en aquesta iniciativa que esperem que siga la primera d’altres fires taurines amb les quals volem donar un impuls a aquells joves aficionats del poble que es dediquen en el seu temps lliure a ser retalladors i també donar suport a l’afició taurina que a la nostra localitat té molts seguidors”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Per a portar a terme la I Fira Taurina de Nules es muntarà una plaça portàtil en un solar prop d’on es troba el col·legi de la Consolació, així la programació prevista per a el divendres 12 d’abril compta amb un especial de la ramaderia de Raúl Monferrer de Terol amb vaques i bous; i vaques enfundades de Juan Faet, important ramader de la Comunitat Valenciana establit a Almenara.

A més, el diumenge 14 d’abril Nules serà punt de trobada dels millors retalladors de la zona que participaran en l’homenatge que es farà a Javi Edo, i s’exhibiran jònecs d’Astolfi i la Martelilla i vaques de la Finca Toropasión. I seguirà un especial de la ramaderia de Vicente Domínguez.

Des de l’empresa organitzadora Toros Gómez-Arriazu s’assenyala que “s’ha preparat un cartell amb actes que agraden l’afició”, apunta Iván Gómez.

Les entrades es poden adquirir al Bar la Coloma, l’estanc Elena i bar Casa Boro de Nules.

Pujar