elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules prepara un Diumenge de Rams diferent

Nules prepara un Diumenge de Rams diferent
  • Es convoca un concurs d’elaboració de palmes que deuran mostrar-se als balcons

MÉS FOTOS
Nules prepara un Diumenge de Rams diferent - (foto 2)

Nules tindrà aquest any una celebració del Diumenge de Rams diferent gràcies a la iniciativa de la Junta Local de Setmana Santa que compta amb la col·laboració de l’ajuntament. Així doncs, “No et quedis sense palma de Diumenge de Rams” és el nom del concurs que s’ha convocat per a celebrar aquesta festivitat a casa.
 
L’idea és que les persones participants elaboren la seua palma de Diumenge de Rams, la pengin en el seu balcó, i pugin una foto en el seu perfil de Facebook etiquetant la pàgina de l’Ajuntament de Nules amb el hashtag #NulesSeQuedaEnCasaElDomingoDeRamos amb un comentari.
 
Des de la regidoria de Tradicions s’assenyala que  és important mantindre les nostres tradicions i compartir-les amb les generacions més joves, “és una activitat en la qual pot participar tota la família, a més aquest concurs també està pensant per a donar suport al comerç local”, matisa Susana Tusón.
 
En aquest sentit, Tusón explica que hi haurà tres premis de 50 euros “seran tres vals per a consumir en el nostre comerç una vegada finalitze l’actual conjuntura de l’Estat d’Alarma. L’ intenció és ajudar a la xicoteta i mitjana empresa una vegada millore la situació sanitària”.
 
Es premiarà als tres comentaris amb més “m’agrada”, de fet les creacions de cadascuna de les publicacions concursants s’activaran el mateix Diumenge de Rams, 5 d’abril, a les 9 del matí. A partir d’aquest dia i hora les persones interessades podran publicar el seu comentari amb la fotografia de la palma casolana fins al Dissabte Sant, 11 d’abril, a les 9 del matí.     

Pujar