30 de març de 2020 30/3/20

Nules participarà en el projecte Ocuparty de l'UJI amb NATIU

Nules participarà en el projecte Ocuparty de l'UJI amb NATIU - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules participarà en el projecte Ocuparty de l'UJI amb NATIU - (foto 2)
  Nules participarà en el projecte Ocuparty de l'UJI amb NATIU - (foto 3)

  El projecte NATIU de l'Ajuntament de Nules es donarà a conéixer en les properes edicions d'Ocuparty que organitza l'Oficina de Pràctiques i Inserció Professional de la Universitat Jaume I de Castelló, gràcies al conveni de col·laboració signat entre els màxims representants de les dues institucions en matèria d'ocupació i el foment de l'emprenedoria entre els estudiants i els veïns de la població mitjançant diferents accions formatives.

  "NATIU és una aposta local per la formació i l'ocupació, que té un focus d'empreses i registre de desocupats, per la qual cosa és molt important estar presents en aquests tipus de jornades", comenta l'alcalde de Nules, David García.

  El conveni signat pel rector de l'UJI, Vicent Climent, i l'alcalde de Nules, David García, ajudarà el municipi a trobar personal qualificat, "perquè de vegades és complicat trobar persones amb un perfil determinat, a més el conveni ens permetrà col·laborar en altres àmbits com les pràctiques o jornades a l'institut de Nules", matisa la regidora de Polítiques d'Ocupació, Rosa Ventura.

  L'Ajuntament de Nules, a més de participar en el projecte Ocuparty, farà difusió dels programes d'emprenedoria de l'UJI, acollirà estudiants en pràctiques i organitzarà una jornada informativa per als estudiants de Secundària, Batxillerat i cicles formatius de l'IES Gilabert de Centelles.

  Per la seua banda, amb la signatura d'aquest conveni la Universitat Jaume I de Castelló formarà part del jurat dels concursos que organitza l'Ajuntament sobre projectes de foment d'emprenedoria i també en farà difusió i de totes les accions realitzades amb focus d'empreses, emprenedoria juvenil o pràctiques no laborals dirigides a graduats superiors. Així mateix, també rebrà les ofertes d'ocupació que arriben a la localitat amb requisit d'estudis superiors per a incorporar-les a la base de dades de l'Agència de Col·locació de l'UJI.

  Pujar