23 de setembre de 2020 23/9/20

Nules organitza un debat obert sobre la crisi citrícola

Nules organitza un debat obert sobre la crisi citrícola - (foto 1)

  Una vegada més Nules serà seu d’un acte reivindicatiu sobre la situació del sector citrícola a la nostra comunitat, en aquest sentit l’Ajuntament de Nules i l’Associació Local de Llauradors han organitzat una taula redona que tractarà sobre la Situació de la nostra citricultura:pleguem o seguim? i que comptarà amb importants representants del sector com ara FEPAC-ASAJA; la UNIÓ; Intercoop; COAG; l’Associació Nacional del Sector Primari (ANSEPRIM) de recent creació; la Unión de Pequeños Agricultores y Ganaderos (UPA), Club Opinió Jaume I i l’Associació de Llauradors de Nules.

  El que es vol és crear un foro de debat davant la complicada situació per la que travessa el sector citrícola, “el debat és obert per a que puguen participar totes les persones interessades tant els participants de la taula com el públic, de manera que entre tots els assistents es puga analitzar l’actual situació amb els punts de mira dels diferents agents implicats”, comenta el regidor d’Agricultura, César Estañol.

  L’acte tindrà lloc dilluns, 11 de març, a les 19 hores al Saló Multifuncional d’aquesta localitat de la comarca de la Plana Baixa.  

   

   

   

  Pujar