6 de juliol de 2020 6/7/20

Nules ofereix un servei de Bus per a anar a la Magdalena

Nules ofereix un servei de Bus per a anar a la Magdalena - (foto 1)
  • Les persones interessades poden inscriure-s’hi a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó

Un any més l’Ajuntament de Nules posa a la disposició de tots els veïns i veïnes  un servei d’autobús per a anar a les festes de la Magdalena a Castelló els dissabtes 14 i 21 de març.

Així doncs, l’alcalde de Nules, David García, ha explicat que “després de l’èxit d’aquesta iniciativa els anys anteriors tornem a oferir aquest servei per a facilitar el desplaçament a totes aquelles persones interessades a gaudir d’aquestes festes sense haver d’agafar el cotxe, evitant així riscos”.

Les persones interessades a utilitzar aquest servei hauran d’inscriure-s’hi a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó en horari dilluns i dimecres de 9 a 13 hores i dimecres i divendres de 16.30 a 20.30 hores. La reserva es farà amb el pagament del bitllet senzill de 2,50 euros o d’anada i tornada de 4 euros.

Les eixides de Nules seran a les 18 i a les 20 hores  des de la parada de bus del carrer de Sant Bartomeu i arribaran  al Parc Ribalta de Castelló; i la tornada serà a les 2 i 5.30 des del Parc Ribalta per a arribar també a la parada d’autobús del carrer de Sant Bartomeu de Nules.    

Pujar