31 de maig de 2020 31/5/20

Nules obté una subvenció de quasi 600.000 euros per a un nou taller d'ocupació

Nules obté una subvenció de quasi 600.000 euros per a un nou taller d'ocupació - (foto 1)
  • Obri el procés de selecció amb les inscripcions dels candidats a alumnat-treballador i personal docent

Nules posa en marxa un taller d'ocupació nou amb una dotació econòmica de 749.490 euros dels quals 150.000 euros són d'aportació municipal i la resta, 599.490 del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (LABORA) de la Generalitat Valenciana.

Aquest Taller d'Ocupació IV té una durada d'un any i l'actuació que es pretén portar a terme és la remodelació completa de l'entorn del Convent, la restauració i remodelació del mobiliari urbà i l'enjardinament del Parc Natural de l'Estany i altres immobles de titularitat municipal.

Davant d'això, la regidora de Polítiques d'Ocupació, Rosa Ventura, explica que "amb aquest Taller d'Ocupació Nules IV és vol millorar l'ocupabilitat de les persones aturades del municipi mitjançant la realització d'obres o serveis d'interés general o social que possibiliten a l'alumne-treballador tindre un treball efectiu amb un contracte de formació i l'aprenentatge amb els que es pretén millorar la seua qualificació professional que afavorir la seua ocupació".

En aquest Taller d'Ocupació participaran 30 alumnes de 25 o més anys aturats i inscrits en l'oficina Servef de la Vall d'Uixó que deuran inscriu-se com a candidats en les especialitats d'operari auxiliar d'acabats rígids i urbanització; d'activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria; o en treballs de fusteria i mobles. Per tant, totes les persones interessades poden inscriu-se a l'oficina del Servef de la Vall d'Uixó fins al 22 de novembre.

A més, també s'obri la selecció del personal docent que estarà format per un director; tres monitors especialitzats en obra, jardineria i fusteria; un auxiliar i un docent de suport. Les persones interessades poden fer la corresponen inscripció fins al proper dilluns 26 de novembre.

Les bases de les diferents convocatòries es troben publicades a la web de l'Ajuntament de Nules www.nules.es

Pujar