11 de novembre de 2019 11/11/19

PP Nules: "Les obres del carrer Senda Olivereta compliquen l'accés a l'àrea citrícola en plena campanya"

PP Nules: "Les obres del carrer Senda Olivereta compliquen l'accés a l'àrea citrícola en plena campanya" - (foto 1)
  • El Grup Municipal del PP celebra la inversió però lamenta que el projecte s'execute en el moment de màxima activitat del sector dificultant accessos i servei

MÉS FOTOS
PP Nules: "Les obres del carrer Senda Olivereta compliquen l'accés a l'àrea citrícola en plena campanya" - (foto 2)
PP Nules: "Les obres del carrer Senda Olivereta compliquen l'accés a l'àrea citrícola en plena campanya" - (foto 3)

Les obres que s'executen al carrer Senda Olivereta de Nules estan generant complicacions i problemes en l'accés a l'àrea citrícola. Així ho han denunciat diversos afectats pel projecte al Grup Municipal del Partit Popular a Nules que ha celebrat la inversió però lamentat “la falta de planificació en l'execució de l'obra”.

El projecte ha provocat l'obertura del ferm d'un carrer que és especialment transitat durant la campanya citrícola. “És un accés clau en el sector i en plena campanya l'activitat és notable. Creiem que tota inversió que vinga a millorar l'entorn i els serveis a Nules és benvinguda. Però igual d'important és la millora del projecte com la planificació d'aquest”.

Des del Partit Popular, Mario García, regidor a Nules, considera que “la falta d'informació respecte a l'obra ha generat crítiques i protestes entre molts citricultors”. “Els qui haurien de facilitar l'execució de les obres d'una forma ordenada i coordinada, estan més ocupats a figurar en xarxes socials que a treballar braç a braç amb els veïns”.

En aquest sentit, des del PP reclamen a l'alcalde de Nules que garantisca la seguretat als afectats per les obres d'aquest carrer i informe als afectats de la temporalització del projecte. “Si ha sigut incapaç de programar l'execució de la millora fora de la campanya citrícola, almenys hauria de donar la cara davant els qui estan patint les dificultats de conviure amb una obra que ha provocat obertura de rases, pèrdua de zones d'aparcament i tancaments intermitents d'accés a les naus”.

En opinió de García, “Nules mereix que es treballe per a millorar serveis i qualitat de vida, no que s'utilitze l'ajuntament com un mitjà del qual servir-se per a garantir-se protagonisme”.

ocultar
PP Nules: "Les obres del carrer Senda Olivereta compliquen l'accés a l'àrea citrícola en plena campanya"
Pujar