elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules obre la seva LXXIV Fira Agrícola que es podrà visitar tot el cap de setmana

Nules obre la seva LXXIV Fira Agrícola que es podrà visitar tot el cap de setmana
  • Està considerada la més important del sector i, de fet, ha sigut declarada enguany Festa d'Interès Turístic Autonòmic

Galeria de fotos
Inauguració LXXIV Fira Agrícola de Nules
Inauguració LXXIV Fira Agrícola de Nules
MÉS FOTOS
Nules obre la seva LXXIV Fira Agrícola que es podrà visitar tot el cap de setmana - (foto 2)
Nules obre la seva LXXIV Fira Agrícola que es podrà visitar tot el cap de setmana - (foto 3)
Nules obre la seva LXXIV Fira Agrícola que es podrà visitar tot el cap de setmana - (foto 4)
Nules obre la seva LXXIV Fira Agrícola que es podrà visitar tot el cap de setmana - (foto 5)

Aquest divendres ha tingut lloc la inauguració de la nova edició de la Fira Agrícola de Nules. Una mostra molt esperada després de l'aturada de la pandèmia ja que està considerada la més important de el sector i, de fet, ha estat declarada enguany Festa d'Interès Turístic Autonòmic.

Així, a les 19:00 ha tingut lloc l'acte inaugural amb la presència del diputat provincial de ramaderia i desenvolupament rural, Santiago Pérez, de l'alcalde de Nules, David García, de el regidor d'Agricultura, César Estañol i d'altres membres de la corporació municipal.

La mostra tindrà lloc des d'este divendres i fins al 19 de setembre i es transformarà en el punt de trobada de l'agricultura valenciana, amb importants ponències, punts d'informació referents per a l'agricultor sobre els temes que li preocupen, així com exhibicions -adaptades a la pandemia- com la de de ferradors i de gossos de rabera.

Així, aquest divendres han començat les ponències al Racó del Llaurador i ho han fet amb una xerrada del president d'AVA, Cristóbal Aguado, sobre la situació actual de l'Agricultura valenciana i, poseriormente, sobre la plaga del Cotonet de Sud-àfrica.

El cap de setmana continuaran les xerrades, les exhibicions i altres tantes propostes que pots consultar ACÍ, al programa complet de la Fira.

Pujar