elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules millora la seguretat viària de la carretera de la Vilavella

Nules millora la seguretat viària de la carretera de la Vilavella
  • S’instal·la un semàfor per a que els vehicles redueixen la velocitat

L’Ajuntament de Nules ha portat a terme actuacions de millora de la seguretat viària en la zona d’inici de la carretera de la Vilavella encreuament amb el carrer de Sant Bartomeu. En concret, s’ha instal·lat un semàfor taronja intermitent per a que els conductors disminueixin la velocitat en aquest tram.

De fet, un dels objectius d’aquesta actuació és també evitar incidents donat que es tracta d’un lloc on s’han registrat diferents contratemps degut a que és un dels accessos a la població més transitats i que compta, per tant, amb encreuaments amb perillositat.

“Amb aquesta actuació la idea és millorar la seguretat viària d’aquesta zona en la que s’han registrat diferents incidents per la velocitat inapropiada dels conductors, esperem que la instal·lació d’aquest semàfor afavoreixi la reducció de la velocitat i es respecte tant la rotonda com els passos de zebra que hi ha en aquest punt”, explica l’alcalde i regidor de Seguretat i Policia Local, David García. 

No obstant això, des de el departament de la Policia Local se seguirà estudiant altres zones en mires a millorar la seguretat viària del municipi.

Pujar