elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic

Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic
  • El Secretari Autonòmic de Turisme ha visitat les actuacions realitzades dins del Pla d'Embelliment de la Zona Marítima

El Secretari Autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, ha visitat avui la Platja de Nules i Mascarell acompanyat per l'Alcalde, David García, la Regidor de Platges, María José Esteban, i pels regidors de la Corporació Municipal, Rosa Ventura i Adrián Sorribes. De fet, la trobada ha servit per a mostrar al Secretari Autonòmic de Turisme les millores realitzades tant en el litoral com en Mascarell, i per a traslladar-li en primera persona la necessitat de més recursos per a continuar potenciant la zona marítima.

Així doncs, durant la visita, el primer edil de Nules ha destacat, entre les accions que s'han dut a terme dins del Pla d'Embelliment de la Platja de Nules, el recondicionament de les entrades al poblat marítim; l'adhesió de la Platja dels Marines a la iniciativa de la Generalitat Valenciana de Platges Sense Fum; la instal·lació de passarel·les algunes cedides per Turisme Comunitat Valenciana i altres realitzades per l'alumnat del Taller d'Ocupació de Nules en la zona dels Marines per a facilitar l'accessibilitat; i la zona verda que s'està realitzant entre el carrer Cullera i el carrer Gandia, entre altres.

En un altre ordre de coses, Colomer ha volgut remarcar en la seua visita la naturalesa i la tranquil·litat de la platja de Nules com a valor intrínsec i ha instat al consistori que es posen en marxa estratègies perquè la Platja de Nules cresca com a lloc turístic i siga, així, més confortable per als seus propis veïns.

Pla de governança i dinamització turística de la Plana Baixa

A més, el secretari autonòmic ha posat en valor el pla de governança i dinamització turística de la Plana Baixa, del qual forma part la localitat de Nules, i al qual considera “el gran espai de transformació turística”. Així mateix, ha destacat com a claus per a aconseguir-ho “fer un procés conjunt per a identificar les singularitats i elements d'autenticitat de la zona amb l'objectiu de transformar aqueixos recursos en productes turístics per a poder oferir-los”.

Colomer ha recalcat que "estem molt compromesos amb el Pla de Dinamització de la Plana Baixa, que és la conjunció de Turisme, la Diputació de Castelló i de l'espai supramunicipal d'aquesta comarca posant recursos durant tres anys per a impulsar diferents actuacions de transformació digital, promoció, màrqueting, o comercialització".

En el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Plana Baixa participa Turisme CV, el patronat provincial de Turisme de Castelló i el consorci gestor del pacte territorial per l'ocupació de la Plana Baixa, i per a 2021 el cost total màxim de les actuacions a desenvolupar ascendeixen a 300.000 euros, que seran finançats a tres parts iguals entre les tres administracions.

El secretari autonòmic ha recalcat que "la política turística que hem de perseguir és aquella que identifica la singularitat i els elements d'autenticitat, per a transformar aqueixos recursos en productes turístics i comercialitzar-los en els mercats".

MÉS FOTOS
Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic - (foto 2)
Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic - (foto 3)
Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic - (foto 4)
Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic - (foto 5)
Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic - (foto 6)
Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic - (foto 7)
Nules llueix les millores de la zona marítima i Mascarell com a reclam turístic - (foto 8)
Pujar