elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules instal·la una passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda a la platja de Les Marines

Nules instal·la una passarel·la per a persones amb mobilitat reduïda a la platja de Les Marines
  • Les passarel·les estan fabricades amb materials totalment reciclats

L’Ajuntament de Nules segueix amb el pla de millora de les seues platges a tots els nivells, en aquest sentit el que es vol és millorar l’accessibilitat de la platja de Les Marines amb la instal·lació d’una nova passarel·la per a facilitar l’accés a les persones amb mobilitat reduïda.

La regidora de Platges, María José Esteban, assenyala al respecte que “la instal·lació d’aquesta passarel·la s’ha portat a terme amb la intenció de que les persones amb discapacitat física disposen d’un punt segur per a accedir amb facilitat  a la platja. De manera que, l’Ajuntament de Nules reforça així el seu compromís amb les polítiques inclusives”.

Rampa Les Marines
Rampa Les Marines

Les passarel·les instal·lades estan fabricades amb materials totalment reciclats i reciclables amb l’objectiu de preservar el medi ambient. En aquest sentit, cal recordar també que la platja de Les Marines s’ha adherit enguany al pla de la Generalitat Valenciana anomenat “Platges sense fums”, així doncs aquesta platja estarà lliure de fums d’aquest estiu, donat que està prohibit fumar dins d’aquest recinte marítim. Amb tot, la platja de Les Marines compta amb una distància de 0,61 quilòmetres amb aquesta mesura, oferint un gran espai on gaudir de l’aire lliure i sense fums que resulten molests per a les persones usuàries.

Rampa Les Marines. Accessibilitat
Rampa Les Marines. Accessibilitat

Per altra banda, cal assenyalar que la platja de les Marines ha segut guardonada per tercer any consecutiu  amb el distintiu internacional Bandera Blava  que atorga la Fundació per l’Educació Ambiental (FEE). Es tracta, doncs, d’un guardó amb el que es reconeix l’elevada qualitat de l’aigua així com l’excel·lència en els serveis que es presten a les persones usuàries i la conservació del medi natural.

A més, també compta juntament amb les platges de Bovalar i de l’Alcúdia amb la bandera Qualitur, que atorga Turisme Comunitat Valenciana com a reconeixement de la qualitat i la gestió mediambiental.

Rampa Les Marines. Accessibilitat
Rampa Les Marines. Accessibilitat

Les platges de Nules tenen a més altres distintius de reconeixement de qualitat per la gestió de les seues platges. Així, a més de les banderes Qualitur i de la bandera blava de la platja de Les Marines també compta amb les banderes ISO 9001 i ISO 14001.

La bandera ISO 9001 se centra en la qualitat en la gestió dels serveis per a les persones usuàries i en la satisfacció dels clients; i la bandera ISO 14001 està dissenyada per a controlar les responsabilitats i impactes mediambientals.

Pujar