elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules instal·la 24 nous punts wifi en places i edificis públics

Nules instal·la 24 nous punts wifi en places i edificis públics
  • Veïns i visitants poden gaudir de connexió gratuïta i segura

L'Ajuntament de Nules ha instal·lat un total de 24 nous punts Wifi, 12 interns i 12 externs, perquè tant els veïns com els visitants puguen gaudir de connexió gratuïta i segura a internet.

De fet, aquesta actuació forma part del projecte Wifi4EU, una iniciativa dotada amb 15.000 euros i finançada per la Unió Europea, que ha permés la instal·lació d'aquests 24 punts. De manera que, l'objectiu d'aquest projecte WiFi4EU és democratitzar la connectivitat i plantejar l'accés a internet com un dret bàsic, sense presència de publicitat, a més de protegir la privacitat, i cohesionar el territori europeu, ja que la xarxa és la mateixa per a totes les entitats adherides al conveni.

Concretament, ja disposen de Wifi gratuït el Poliesportiu Municipal, l'edifici de l'antiga Cambra Agrària, la Biblioteca Municipal, el Mercat Municipal, la Plaça Major, la Plaça Verge dels Dolores, la Plaça Fra Asensi Nebot , el carrer Sant Vicent a l'altura del Poliesportiu Municipal, les graderies del camp de futbol, o l'Avinguda Castelló a l'altura del Mercat Municipal.

Com accedir al sistema de wifi gratuït?

Així doncs, per a accedir al sistema de wifi gratuït els usuaris només han de buscar, des del seu dispositiu, la xarxa denominada Wifi4EU. Una vegada connectats, en el navegador apareixerà una pàgina informativa per a acceptar les condicions d'ús, seguidament els usuaris seran redirigits, per primera vegada, a la web municipal per a d'aquesta manera disposar de connexió a internet.

MÉS FOTOS
Nules instal·la 24 nous punts wifi en places i edificis públics - (foto 2)
Nules instal·la 24 nous punts wifi en places i edificis públics - (foto 3)
Nules instal·la 24 nous punts wifi en places i edificis públics - (foto 4)
Pujar