elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules honra al seu patró Sant Bartomeu

Nules honra al seu patró Sant Bartomeu
  • Després de la missa, s'ha disparat una mascletá per a festejar el Dia del Patró

Galeria de fotos
Missa i processó en honor a Sant Bertomeu a Nules
Missa i processó en honor a Sant Bertomeu a Nules
MÉS FOTOS
Nules honra al seu patró Sant Bartomeu - (foto 2)
Nules honra al seu patró Sant Bartomeu - (foto 3)
Nules honra al seu patró Sant Bartomeu - (foto 4)

Dia de Festa Major a Nules amb la celebració de la festivitat de Sant Bartomeu, en la qual els veïns han participat en la celebració de la missa en la qual han venerat al seu patró. Un acte que ha estat presidit per la Reina de la Vila, Jèssica Gozalbo, i les dames de la cort d'honor Zaila Ferrer i Cristina Cuesta, al costat de l'alcalde, David García, el Regidor de Festes, Gabriel Torres, membres de la Corporació Municipal, i representants de la comissió de festes de la localitat i de les entitats locals com la Caixa Rural i la Cooperativa Agrícola San José.

En aquests dies el poble de Nules estaria gaudint de les festes patronals però les actuals circumstàncies sanitàries derivades de la Covid-19 han portat a suspendre alguns dels actes festius. No obstant això, s'han mantingut dos dels actes religiosos per a així commemorar aquesta festivitat, ja que també se celebrarà el dimecres la missa de difunts, encara que s'ha hagut de suspendre la tradicional processó que congregava a un gran nombre de veïns també ha tingut lloc el tret d'una mascletà per a festejar el Dia del Patró.

No obstant això, l'Ajuntament de Nules, a través de la Regidoria de Festes, ha preparat una programació per als dies del 20 al 30 d'agost en la qual es pot gaudir d'actuacions musicals tant al poble com a la platja; a més també tindrà lloc en l'estadi Noulas Antonio Pérez Balada el Trofeu Sant Bartomeu entre el C.F Nules i el C.D Onda; i els dies del 25 al 30 d'agost se celebrarà la Fira Taurina en el recinte instal·lat en l'Avinguda Marqués de Santa Cruz de la localitat.

El Regidor de Festes, Gabriel Torres, comenta sobre aquest tema que “hem volgut fer una programació adaptada al moment actual, ajustada a la normativa sanitària vigent”.

Pujar