elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules flexibilitza les restriccions davant el descens de contagis per covid

Nules flexibilitza les restriccions pel covid
Nules flexibilitza les restriccions pel covid
  • Nules obri les instal·lacions esportives i prorroga set dies més la resta de mesures restrictives per a continuar baixant la corba

L'Ajuntament de Nules ha acordat flexibilitzar algunes de les mesures restrictives davant la disminució dels contagis per covid.

De fet, de les quasi cent persones contagiades per covid fa poques setmanes, ara segons les dades de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública hi ha 23 casos actius de coronavirus.

Per això, en junta de portaveus celebrada aquest matí s'ha acordat reobrir el camp de futbol, el poliesportiu municipal i les pistes esportives, només per als entrenaments i partits oficials dels diferents clubs que utilitzen aquestes instal·lacions però es prohibeix l'assistència de públic i els vestuaris continuaran tancats com a mesures de prevenció.

La resta de mesures es prolonguen, de moment, set dies més, fins al pròxim 29 de novembre. De fet, cal recordar que aquestes mesures van ser acordades per la Junta de Portaveus el passat 28 d'octubre per l'important increment de contagis per la Covid en la localitat i en mires a interrompre o limitar la cadena de transmissió del virus en l'àmbit municipal, unes mesures que el passat 12 de novembre es va decidir prolongar fins al 22 de novembre.

“Les dades publicades per la Conselleria de Sanitat en els últims dies han disminuït considerablement en relació als registrats a la fi del mes d'octubre i principis d'aquest mes, per tant hem decidit flexibilitzar algunes d'aquestes mesures. No obstant això, no cal baixar la guàrdia i encara que anem pel bon camí la responsabilitat personal continua sent molt important per a continuar frenant els contagis”, explica l'alcalde, David García.

Davant la qual cosa, seguiran precintats els parcs infantils i les zones d'oci públiques del municipi, igual que el mobiliari urbà, fonts i cabines de telèfon per a evitar el seu ús i continuarà tallat el subministrament d'aigua de les fonts públiques.

També segueixen suspesos els entrenaments dels jocs esportius que tenen lloc en l'horari extraescolar en els centres educatius de la localitat.

El personal de la brigada municipal continuarà desinfectant els carrers i els espais públics de manera continuada i també els agricultors continuaran realitzant amb les seues tractors tasques de desinfecció dels carrers.

Així mateix, seguiran suspesos els actes públics municipals programats per les diferents regidories de l'ajuntament; de la mateixa manera que l'autorització de cessió del saló multifuncional per a les activitats del CEAM.

També continua el reforç dels torns de la Policia Local, especialmenteen els caps de setmana, per a controlar el compliment de les mesures de prevenció i distanciament social, i vigilar el toc de queda nocturn decretat per la Generalitat Valenciana.

Pujar