elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules fica en funcionament una aplicació amb informació turística

Nules fica en funcionament una aplicació amb informació turística
  • L’aplicació Nules Info incorpora com a novetat l’estat de la mar en temps reial

Nules fica en funcionament l’aplicació Nules Info, primera del món desenvolupada per a prestar atenció als turistes mitjançant un  sistema propi i personalitzat de videoconferència.

“Aquesta aplicació es va presentar a la Fira Internacional de Turisme (FITUR) que es va celebrar el passat mes de gener a Madrid, una iniciativa amb la que volem donar un pas endavant en la projecció turística nacional i internacional de Nules mitjançant les noves tecnologies”, comenta la regidora de Turisme, M. Jesús Gabaldón.

L’aplicació Nules Info compta amb l’incorporació d’una novetat ja que es donarà també informació de l’estat de la mar en temps reial per videoconferència. A més, de l’informació turística i general del municipi que sol·liciten els usuaris tant ciutadans de la localitat com turistes.

Des de la regidoria de Turisme s’assenyala que l’Ajuntament de Nules ha sabut posicionar-se per a ser pioner donant una ràpida resposta a les actuals demandes de la ciutadania, apostant per la innovació i transformació digital oferint atenció personalitzada utilitzant la tecnologia amb una ferramenta d’ajuda senzilla.   

Cal recordar que Nules ja va ser el primer municipi de la Comunitat Valenciana a atendre turistes i visitants per videoconferència gràcies a l’Oficina Virtual Turística. Així Nules compta des de l’any passat amb un innovador Contact Center WebRTC, plataforma turística via web ubicada en www.oficinadeturismo.online, mitjançant es presta atenció als seus visitants de manera presencial, telefònica o per videoconferència, podent a més compartir amb el turista vídeos, plànols i més informació d’interés en directe amb un agent turístic.     

Pujar