Castellano

MÉS FOTOS
    Nules Fertiberia Port Sagunt B es presenta davant el públic nuler amb una victòria de 31-28 - (foto 2)

El Nules Fertiberia Port Sagunt B s'ha estrenat aquest diumenge imposant-se per 31-28 al CH Alcàsser en el partit amistós que li ha servit de presentació davant el seu públic al Pavelló Municipal de Nules. Així, en aquesta trobada ha donat la benvinguda a la temporada que arranca, en què el conjunt nuler militarà a Primera Estatal.

La setmana que comença la lliga i el Nules Fertiberia Port Sagunt B rebrà a casa el proper diumenge a les 12 hores a Maristes d'Algemesí en la jornada inicial del campionat.

Nules Fertiberia Port Sagunt B: Montoya, Bergantiño, Celorrio, Dorado, Urbano, López, Gil, Cubero, Dobón, Bensach, Cebriano, Martínez, Perales, Palacios, Piró, Valderas, Chueca, Sánchez.

Col·legiades: Tania Rodriguez (València) i Lorena Garcia (Aragó)

Marcador cada cinc minuts: 3-3; 5-6; 7-7; 10-10; 13-13; descans 17-16; 18-19; 21-20; 23-22; 26-22; 28-26; final 31-28.