4 de desembre de 2020 4/12/20

Nules estableix un protocol Covid en el Cementeri Municipal davant la festivitat de Tots Sants

Nules estableix un protocol Covid en el Cementeri Municipal davant la festivitat de Tots Sants - (foto 1)
  • Amplia l’horari d’obertura del cementeri els dies del 24 d’octubre a l’1 de novembre

L’Ajuntament de Nules ha establit un protocol Covid-19 per a la festivitat de Tots Sants, en mires a garantir la seguretat i prevenció de les visites al cementeri municipal al llarg d’aquestes setmanes.

De manera que, s’ha acordat establir un horari especial d’obertura de les instal·lacions per als dies 24 i 25 d’octubre que serà de 9.30 a 13.15 hores pel matí i de 16.00 a 19.00 hores per la vesprada; i s’amplia l’horari de forma ininterrompuda de 9.30 fins a les 19.00 hores els dies del 26 d’octubre a l’1 de novembre, “amb aquesta ampliació de l’horari esperem evitar aglomeracions de gent, no obstant això encara que no hi haurà control d’aforament si s’observara una assistència massiva podria limitar-se l’entrada fins l’eixida de les persones visitants”, comenta la regidora de Cementeris, Susana Tusón.

Davant açò, cal assenyalar que seran els conserges i els agents de la Policia Local els que vigilaran els accessos, ja que s’habilitarà  la porta principal com punt d’entrada; l’entrada lateral a la part nova tindrà doble sentit; i la porta lateral de la façana principal serà únicament d’eixida. Així doncs, tant les entrades com les eixides estaran degudament senyalitzades amb fletxes.

En relació a les mesures d’higiene i seguretat, es recorda l’ús obligatori de la mascareta, s’ instal·laran diferents punts amb gel hidroalcohòlic i es recomana mantindre la distància de seguretat interpersonal de 1,5 metres en l’interior del recinte i no romandre dins l’ instal·lació més de trenta minuts.

A més, per a evitar l’ús compartit d’objectes comuns entre les persones usuàries, no estaran disponibles els utensilis de neteja, ni poals, ni regadores. En cas de ser necessaris cada persona portarà els seus. De fet, sols es permetrà l’ús de les escales amb l’obligatorietat de portar guants.

Així mateix, els operaris del cementeri i el personal de la brigada municipal desinfectaran de manera periòdica els espais i elements d’ús comú.   

També hi haurà servei de transport urbà, en horari de matí i vesprada, en els dies d’ampliació de l’horari del cementeri municipal inclosos els festius.     

Pujar