21 de setembre de 2020 21/9/20

Nules dona a conèixer el patrimoni natural senyalitzant la Ruta dels Puntals

Nules dona a conèixer el patrimoni natural senyalitzant la Ruta dels Puntals - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules dona a conèixer el patrimoni natural senyalitzant la Ruta dels Puntals - (foto 2)
  Nules dona a conèixer el patrimoni natural senyalitzant la Ruta dels Puntals - (foto 3)

  Ja està en marxa el projecte de "Senyalització de la Ruta dels Puntals" amb el que es pretén donar a conèixer el patrimoni natural de la localitat i el seu entorn. De manera, que aquesta ruta molt transitada, principalment per senderistes, s'ha condicionat i senyalitzat amb postes, senyals direccionals i panels interpretatius amb els quals es dota a aquest espai de diferents explicacions de tots els detalls que el rodegen.

  La regidora de turisme, Mª Jesús Gabaldón, explica que "aquest projecte serà la novetat que presentarem a FITUR ja que Nules compta no sols amb el tradicional sol i platja si no que també té importants atractius naturals en les seues muntanyes. Per tant considerem que és important presentar al turista una oferta conjunta de platja i de muntanya. A més, en breu es realitzarà una ruta guiada gratuïta per a donar a conèixer la senyalització de la Ruta dels Puntals"

  Com a recolzament al projecte de "Senyalització de la Ruta dels Puntals" s'han editat uns follets en quatre idiomes diferents que estaran disponibles en la Tourist Info de Nules. "L'idea és arribar al màxim públic possible, una estratègia que anem a fer extensible a la resta de follets ja en circulació, els quals es van a imprimir en anglès i en francès per tal de facilitar l'accés de la informació turística als dos principals sectors de visitants estrangers amb els que compta Nules", matisa la regidora de turisme.

  En FITUR també es presentarà el follet de les IV Jornades Gastronòmiques de la Taronja i la Clemenules que tindran lloc els dies del 20 de gener al 5 de febrer en els municipis integrants en Castelló Sud del que forma part la localitat de Nules.

  Pujar