16 de juliol de 2020 16/7/20

Nules demana a la Diputació Provincial actuacions de millora de la carretera de les platges

Nules demana a la Diputació Provincial actuacions de millora de la carretera de les platges - (foto 1)
  • També vol que millore la senyalització d’aquest vial de propietat de l’entitat provincial

MÉS FOTOS
Nules demana a la Diputació Provincial actuacions de millora de la carretera de les platges - (foto 2)

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana sol·licitar a la Diputació Provincial de Castelló actuacions de millora del vial CV2220, es tracta de la carretera que connecta el nucli urbà de Nules amb les seues platges on hi ha alguns trams en mal estat. A més també es vol un manteniment de la senyalització per a millorar la seguretat dels conductors.

“La carretera de la mar és molt transitada per aquest motiu demanem a la diputació provincial el més aviat possible actuacions per a millorar la seguretat vial donat que segons l’informe fet per la Policia Local de Nules hi ha deficiències importants tant en el vial com en la senyalització”, explica l’alcalde de Nules, David García.

La titularitat de la CV2220 correspon a la Diputació Provincial de Castelló i compta amb una distància total d’ aproximadament cinc quilòmetres, és una via interurbana que uneix la població de Nules amb el nucli urbà de les platges. Així doncs, després de la corresponent comprovació de la senyalització actual tant horitzontal com la vertical s’ha pogut detectar que algunes senyals i trams de la via requereixen d’actuacions que milloren la seguretat dels conductors.

 

Pujar