19 de gener de 2021 19/1/21

El PP de Nules defensa a les famílies que reclamen llibertat per a triar l'educació dels seus fills

El PP de Nules defensa a les famílies que reclamen llibertat per a triar l'educació dels seus fills - (foto 1)
  • Veïns de Nules exigeixen la derogació de la Llei Celaá en la recollida de signatures que el PP promou en defensa dels “drets constitucionals que el PSOE nega”

MÉS FOTOS
El PP de Nules defensa a les famílies que reclamen llibertat per a triar l'educació dels seus fills - (foto 2)
El PP de Nules defensa a les famílies que reclamen llibertat per a triar l'educació dels seus fills - (foto 3)

Desenes de famílies de Nules han participat hui en la campanya de recollida de signatures contra la Llei Celaá que el PSOE ha aprovat amb l'objectiu de limitar la llibertat de les famílies en l'elecció de l'educació dels seus fills. La portaveu del PP, María Victoria Marzal, al costat de regidors del PP, el diputat nacional Óscar Clavell i el diputat provincial Salvador Aguilella, han atés a les famílies que s'han acostat fins a la plaça de l'Ajuntament amb l'objectiu de mostrar el seu rebuig a un marc legal que imposa un únic criteri enfront de les opcions educatives que ofereix el mapa docent.

“La llibertat és un dret inalienable que ningú pot furtar als nostres veïns”. I Nules, com altres localitats de la província, “ofereix educació pública i concertada, i són les famílies les que decideixen quina és la millor opció per als seus fills”. “Pretendre ara que aquesta llibertat desaparega és demostrar el tarannà antidemocràtic d'un partit que no escolta, només imposa”, tal com ha manifestat Marzal.

Per part seua, el diputat nacional Óscar Clavell ha animat a la població a alçar la veu contra una llei “que acaba amb el castellà com a llengua vehicular perquè el PSOE anteposa els seus interessos polítics als drets dels espanyols”. “És un atemptat democràtic que no sols se cern sobre la llengua, també sobre les diferents fórmules educatives, entre elles l'Educació Especial”.

A la província, “comptem amb centres modèlics, referents en l'ensenyament especial, als quals el PSOE ha posat data de caducitat. Nosaltres defensem a les famílies que reclamen la inclusió dels seus fills en l'educació ordinària, però també el dret a triar l'educació especial per a aquelles famílies que així ho consideren”.

En definitiva, “defensa dels alumnes, dels docents, de les famílies. Defensa dels drets constitucionals i fonamentals de les famílies. Perquè enfront de qui desitja imposar el seu criteri, nosaltres defensem la llibertat per a triar”, ha assenyalat Salvador Aguilella, diputat provincial i coordinador de la campanya.

Pujar