elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules crea l'oficina del “Defensor del Llaurador” per a donar suport a un sector clau en la localitat

Nules crea l'oficina del “Defensor del Llaurador” per a donar suport a un sector clau en la localitat
  • Aquest despatx d'assistència jurídica estarà obert tots els dijous a la vesprada en l'edifici de l'antiga Cambra Agrària

MÉS FOTOS
Nules crea l'oficina del “Defensor del Llaurador” per a donar suport a un sector clau en la localitat - (foto 2)

Amb l’objectiu de fomentar l’agricultura i donar suport als llauradors del municipi, l’Ajuntament de Nules ha creat l’Oficina del “Defensor del Llaurador” que suposarà una ferramenta de recolzament i assessorament legal per a la defensa dels drets i els interessos del sector.

En aquest sentit, es posarà en marxa una Oficina d’Assistència Jurídica per a atendre a tots els llauradors empadronats a Nules, que estarà oberta dijous, a partir de les 17.00 hores, a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària.

De manera que, dilluns, 3 d’abril, a les 19.00 hores tindrà lloc al Saló Multifuncional l’acte de presentació, de fet serà una jornada amb la qual es vol donar a conèixer a la ciutadania aquesta nova ferramenta de defensa del llaurador i a la que assistiran diverses personalitats del món del Dret Agrari valencià procedents, algunes d’elles, de la Universitat de València.

Aquesta oficina estarà atesa per un grup de reconeguts professionals com ara l’advocat Ramiro Navarro, a més d’altres lletrats especialitzats com ara Daouia Lamti, de l’àrea Mercatil; Víctor Barres, de Dret Agrícola; María Isabel Sangüesa, de Responsabilitat Civil; o Delia Fernández, de Processal.

Amb tot, el que es pretén és defensar els drets dels llauradors en temes com ara les bones pràctiques en la recol·lecció; la revisió de minves en la recol·lecció; reclamacions d’impagaments; conflictes amb tercers; llicències de varietats; o en qualsevol tipus d’ajuda o subvenció.

Davant açò, l’alcalde, David García, vol ressaltar la importància d’aquesta iniciativa per al llaurador, “és fonamental que els nostres llauradors tinguen accés a la informació i siguen, a més, coneixedors dels seus drets, per a així entre tots poder buscar la millor solució als problemes que, dia a dia, presenten els seus camps”.

 

 

Pujar