elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FIRA NULES

Nules convoca un corcurs del cartell anunciador de la Fira Agrícola

Arxiu
Arxiu
  • La LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola busca cartell anunciador

Nules convoca un concurs del cartell anunciador de la LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola que tindrà lloc els dies del 14 al 17 de setembre, de manera que des de la regidoria d’Agricultura es vol així donar visibilitat a aquesta fira que l’any 2021 va ser declarada per la Generalitat Valenciana Festa d’Interés Turístic Autonòmic.

En aquest sentit, s’atorgarà un únic premi de 300 euros, i les persones interessades poden presentar treballs presencialment pel registre d’entrada de l’Ajuntament de Nules o per la seu electrònica www.nules.org fins al dia 31 d’agost.

Així doncs, el cartell haurà d’adoptar la forma vertical amb un format d’A3 en el qual figure de forma llegible i rellevant LXXVI Fira de Ramaderia i Maquinària Agrícola de Nules del 14 al 17 de setembre de 2023 Festa d’Interés Turístic Autonòmic. A més, el disseny gràfic dels treballs haurà de contemplar aspectes relacionats amb la temàtica de la fira com ara l’agricultura, ramaderia i maquinària agrícola.

Al respecte, el regidor d’Agricultura, César Estañol, explica que “amb aquest concurs els membres de la comissió de la fira volen posar en valor la trajectòria de la fira agrícola tan arrelada en la nostra població”.

Igual que en edicions anteriors, la fira comptarà amb un ampli programa d’activitats i actes que inclourà l’exposició al públic dels cartells originals presentats i admesos en aquest concurs. Cal assenyalar que, les bases es troben publicades al web de l’Ajuntament de Nules www.nules.org i al tauler d’anuncis a la seu electrònica https://nules.sedelectronica.es

 

MÉS FOTOS
Nules convoca un corcurs del cartell anunciador de la Fira Agrícola - (foto 2)
Nules convoca un corcurs del cartell anunciador de la Fira Agrícola - (foto 3)
Nules convoca un corcurs del cartell anunciador de la Fira Agrícola - (foto 4)
Nules convoca un corcurs del cartell anunciador de la Fira Agrícola - (foto 5)
Nules convoca un corcurs del cartell anunciador de la Fira Agrícola - (foto 6)
Pujar