elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules contracta a quatre persones durant tres mesos amb una subvenció de la Diputació

Nules contracta a quatre persones durant tres mesos amb una subvenció de la Diputació
  • Es tracta de dos peons i dos pintors que realitzaran actuacions en serveis d'interès general o social

L’Ajuntament de Nules ha contractat a quatre persones desocupades del municipi per a l’execució d’obres i serveis d’interès general o social, de fet aquesta contractació s’emmarca en el Pla d’Ocupació 2022 de la Diputació Provincial de Castelló i compta, per tant, amb una inversió de 21.441,41 euros.

Aquestes quatre persones, en concret dos peons generals i dos pintors, van començar a treballar el passat 1 de juliol i finalitzaran el pròxim 30 de setembre, de manera que al llarg d’aquest tres mesos s'encarregaran, principalment, de dur a terme actuacions relacionades amb serveis d'interès general o social que siguen d'utilització col·lectiva.

Així doncs, entre els treballs que realitzaran es troba la millora i el manteniment d'immobles, la revaloració i manteniment d'espais urbans, de la realització de serveis de proximitat, d’activitats de gestió de residus i de protecció i manteniment de zones naturals.

Amb tot, les persones destinatàries d'aquests llocs de treball són persones que conformen categories de vulnerabilitat en matèria d'ocupació, és a dir, els inscrits a Labora com a demandants d'ocupació.

“L’ocupabilitat dels nostres veïns és una prioritat per a nosaltres. Per això busquem totes les subvencions possibles d’altres administracions per a que ens ajuden a contractar els ciutadans desocupats del municipi. En aquesta ocasió hem d’agrair la bona disposició de la Diputació per concedir ajudes d’aquest tipus”, comenta la Regidora de Polítiques d’Ocupació, Rosa Ventura.

Pujar