5 de desembre de 2020 5/12/20

Nules contracta a un policia per al servei de platges de la campanya estival

Nules contracta a un policia per al servei de platges de la campanya estival - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules contracta a un policia per al servei de platges de la campanya estival - (foto 2)

  Les platges de Nules conten per primera vegada amb un policia local dedicat exclusivament al servei de platges, el qual es desplaçarà amb bicicleta per tota la zona urbana litoral, inclosa la primera línia, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores, a excepció de dijous que prestarà serveis en horari de matí controlant el mercat ambulant de la platja.

  Els caps de setmana aquest servei es substituirà per un motorista o patrulla segons les necessitats. A més, cal destacar que l'Oficina d'Atenció Ciutadana de la platja estarà oberta fins el 15 de setembre en horari de 10.00 a 21.00 hores.

  "La Policia Local de Nules amb l'incorporació d'aquest agent interí fica en marxa el dispositiu especial per la temporada estival. La contractació d'un policia més també ens permet tindré un reforç per a les festes patronals del mes d'octubre", matisa l'Alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

  Per altra banda, fóra de la campanya d'estiu, i des de fa uns mesos, el retén de la Policia Local de Nules presta serveis d'atenció ciutadana dijous de 8.00 a 14.00 hores.

  Pujar