elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules comptarà aquest estiu amb sis informadors covid per a les seues platges

Nules comptarà aquest estiu amb sis informadors covid per a les seues platges
  • El personal serà contractat per l’ajuntament a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana

MÉS FOTOS
Nules comptarà aquest estiu amb sis informadors covid per a les seues platges - (foto 2)
Nules comptarà aquest estiu amb sis informadors covid per a les seues platges - (foto 3)

Les Platges de Nules comptaran a partir d’aquesta setmana amb la presència de sis  auxiliars que s’encarregaran de realitzar llavors informatives i de vigilància emmarcades en la Guia de Platges Segures de Turisme Comunitat Valenciana i  en el Pla de Contingències Municipal elaborat pel consistori de la localitat.

De fet, és el segon any que les platges de Nules tindran aquest tipus de personal ja que va ser l’estiu passat, arran de la pandemia per la Covid-19, quan es va introduir la figura dels auxiliars de platges, també coneguts com informadors, per a garantir el compliment de les normes de prevenció en el litoral.

De manera que, aquesta temporada estival tornaran a estar presents a primera línia de costa, però amb la novetat que aquest any  és el mateix consistori qui s’encarrega de la contractació del personal a través d’una subvenció de la Generalitat Valenciana. 

Així doncs, un dels criteris de selecció més importants que ha seguit  l’Ajuntament de Nules ha sigut que les persones, que formen part d’aquest equip d’auxiliars, siguen de la localitat. A més, entre els requisits per a optar a aquest lloc de treball també es troba tindre menys de 30 anys, nivell d’estudis d’ESO i carnet de conduir.

La Regidora de Platges, M. José Esteban, assenyala al respecte que “és important que els controladors de platges siguen de Nules i joves perque a més d’oferir un lloc de treball temporal per a aquest sector també podem comptar amb persones coneixedores de les costums i gent del nostre poble”.

En eixe sentit, des de l’institució local es fa una crida a la col·laboració veïnal per al compliment de les mesures. No obstant això,  els auxiliars també portaran a terme els treballs de neteja i desinfecció diària dels rentapeus, de les passarel·les i de les papereres per a garantir així la seguretat de les persones usuàries.

Pujar