elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules compta amb un punt violeta turístic

Nules compta amb un punt violeta turístic
  • Des de la Tourist Info de les platges es consciencia i es sensibilitza a la ciutadania sobre qualsevol tipus d’agressió sexista

MÉS FOTOS
Nules compta amb un punt violeta turístic - (foto 2)
Nules compta amb un punt violeta turístic - (foto 3)
Nules compta amb un punt violeta turístic - (foto 4)

Les Platges de Nules compten amb un Punt Violeta Turístic amb el que es vol, entre altres, sensibilitzar i conscienciar tant a les persones residents, turistes com a les visitants, sobre el respecte cap a les dones, lliures d’assetjament i humillació masclista.

A més, també s’atén, informa i ajuda, si es dóna el cas, a persones visitants i turistes víctimes de qualsevol tipus d’agressió sexista.

Així doncs, aquest punt es troba a l’Oficina Tourist Info on hi ha cartells informatius, “la localitat de Nules s’ha adherit a aquest projecte que naix de la col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de les Dones per a reforçar el posicionament de la Comunitat Valenciana com a destí turístic segur contra la violència masclista”, comenta la regidora de Polítiques d’Igualtat, Rosa Ventura.

De manera que, per a complir amb els objectius d’aquesta campanya la tècnic de Turisme de l’Ajuntament de Nules ha estat formada, a l’igual que la resta d’informadors i tècnics de la xarxa Tourist Info, per responsables de l’Institut Valencià de les Dones.

Amb tot, aquest Punt Violeta Turístic estarà operatiu durant el periode d’obertura  de l’Oficina Tourist Info de les platges. Cal assenyalar que en aquest temps a més de conscienciar i previndre situacions de violència masclista en els seus destins turístics, Nules també participa en les accions formatives i informatives d’aquesta índole que promou Turisme Comunitat Valenciana i l’Institut Valencià de les Dones.

Pujar