elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules comença una nova edició del Focus d’Empreses

Nules comença una nova edició del Focus d’Empreses
  • Es tracta de la quarta edició d’una aposta municipal per l’emprenedoria

L’Ajuntament de Nules ha donat la benvinguda hui als participants de la IV edició  del programa Focus d’Empreses que comença aquest mes de gener, en concret per a aquesta nova edició s’ha seleccionat deu nous projectes que al llarg d’aquest any es desenvoluparan per a poder així posar en marxa una empresa o negoci.    

Per això, en tot aquest temps disposaran d’un espai físic, a l’edifici de l’antiga Cambra Agrària, on desenvolupar el negoci; d’un tutor per a la realització del pla d’empresa i formació específica impartida per personal especialitzat; a més de finançament inicial per a materialitzar el projecte.

Aquestes ajudes seran possible gràcies als patrons del Focus d’Empreses entre els que es troba la Caixa Rural Sant Josep de Nules,  i empreses com ara Huhtamaki, Grespania i Kerabén, els quals juntament amb l’aportació de l’Ajuntament i la  col·laboració de la Cambra de Comerç de Castelló, la Universitat Jaume I (UJI) de Castelló, i de l’Escola d’Empresa, Negocis i Management (EDEM) de València fan que el Focus d’Empreses de Nules siga any enrere any una realitat.

L’alcalde de Nules, David García, recorda que “aquest programa és una de les apostes d’emprenedoria més importants del consistori que compta amb una trajectòria de quatre anys. Es tracta d’un projecte ja consolidat i que compta amb un important reconeixement en el sectors de l’emprenedoria de diferents àmbits de la nostra comunitat. De manera, que cada any es presenten més projectes per a participar en el procés de selecció”.

Pujar