elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules col·labora en la publicació del llibre "Retaules Ceràmics en l’àmbit rural de la Plana Baixa"

Nules col·labora en la publicació del llibre "Retaules Ceràmics en l’àmbit rural de la Plana Baixa"
  • Aquest llibre compta amb un total de 43 retaules del municipi de Nules

Hui s’ha presentat oficialment el llibre que té com a nom “Retaules Ceràmics en l'àmbit rural de la Plana Baixa”, una obra del que és autor Estanislao Lengua. El llibre recull gràficament els diferents retaules ceràmics que es troben en tretze municipis de la comarca de la Plana Baixa, com ara Almenara, Les Alqueries, Artana, Betxí, Borriana, La Llosa, Moncofa, Nules, Onda, La Vall d'Uixó, Vila-real, o la Vilavella. I és que Nules és el municipi de la publicació que compta amb més retaules, fins a un total de 43 imatges, totes elles amb una breu descripció per a poder comprendre l'obra.

L'Ajuntament de Nules, des de la seua regidoria de Patrimoni, ha col·laborat en la seua publicació i ha adquirit cinc exemplars que seran posats a la disposició dels seus veïns per al seu lliure accés. En concret, dos exemplars estaran a l'Arxiu Històric i els altres tres restants a la Biblioteca Municipal “José Vicente Felip Monlleó”.

L'edil de Patrimoni subratlla que “seguim i continuarem apostant pels projectes que ens ajuden en la divulgació de tot el nostre patrimoni. I agrair, de manera especial, a l'autor Estanislao Lengua per la magnífica obra que ha realitzat”.

 

Pujar