14 de desembre de 2019 14/12/19

Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió

Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió - (foto 1)
  • Més de 1000 persones participen habitualment en este event

Galeria de fotos
Nules - Sant Bartomeu - Disfresses
Nules - Sant Bartomeu - Disfresses
MÉS FOTOS
Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió - (foto 2)
Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió - (foto 3)
Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió - (foto 4)
Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió - (foto 5)
Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió - (foto 6)

La ciutat de Nules va viure ahir una de les seues festes més divertides i colorides: la desfilada de disfresses. Com altres anys, Nules i les seues penyes, a més de molts veïns de totes les edats, van recórrer els carrers del municipi infonent diversió i alegria a parts iguals. Amb les seues disfresses fetes a mà a força de quasi qualsevol material, i sobretot amb molta originalitat, les penyes i els seus membres van omplir de color un dels dies més esperats en la ciutat.

Passar-ho bé, fer germanos i festejar a Sant Bartomeu van ser, també enguany, els objectius a aconseguir, superant una vegada més totes les expectatives. Per part de l'Ajuntament es va treballar en l'estímul de la festa i a fomentar l'excel·lència de la mateixa. Per a açò s'han tornat a engegar els premis i reconeixements a les millors disfresses, a les millors crítiques, carro de beguda o a la millor coreografia.

En concret varen participar 104 penyes entre les quals el premi a la crítica local va recaure en la penya La Repla; el premi a la millor coreografia per a les penyes L'Estacó i Imperfecció; el premi al millor carro per a la penya La Revolució; el primer premi a la millor disfressa ha sigut per a la penya El Barralet; el segon premi a la millor disfressa per a la penya La Tentació; i el tercer per a la penya L'Escalfó.

Així mateix, ramaderia de Partido Resina que patrocina l'Ajuntament de Nules i que s'ha exhibit este dijous a les set de la vesprada; amb la presència d'aficionats tant de la localitat com d'altres poblacions dels voltants ha congregat a cenetenars de persones. També dijous ha tingut lloc l'entrada de vaques que es va incloure de nou en el programa de festes l'any passat i compta amb molta afluència de gent.

Per davant encara queden dies d'actes. Així les coses, les festes de Nules seguixen posant el fermall d'or a un dels mesos amb major activitat en la ciutat al que encara li queda la processó a Sant Bartomeu del pròxim dia 24. La resta dels actes es poden consultar ACÍ.

Pots consutar en esta pàgina la galeria d'imatges fetes per l'equip de fotògrafs d'elperiodic.com.

ocultar
Nules celebra la seua desfilada de disfresses entre ironia, crítica i diversió
Pujar