29 d’octubre de 2020 29/10/20

Nules celebra la Fira del Llibre per quart any consecutiu

Nules celebra la Fira del Llibre per quart any consecutiu - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Nules celebra la Fira del Llibre per quart any consecutiu - (foto 2)
  Nules celebra la Fira del Llibre per quart any consecutiu - (foto 3)
  Nules celebra la Fira del Llibre per quart any consecutiu - (foto 4)

  Nules ha albergat per quart any consecutiu la Fira del Llibre amb la que es tanca la programació de la Setmana del Llibre que va començar el passat 12 d’abril i que ha comptat amb la presència de diferents autors.

  Així entre els autors que han estat presents en aquesta tradicional Fira del Llibre han estat les escriptores locals Nieves Clavell amb la seua obra “Más allá de toda la razón” i Mónica Mira amb el seu darrer llibre “Donde la vida nos lleve”, que han signat obres en la carpa de l’Associació Cosas & Musas. Aquesta edició ha comptat a més amb la col·laboració de la papereria CLIP, on dissabte tindrà lloc la signatura dels llibres “Drogas, neutralidad y presión mediática”, “Gloria Laguna” i “Orgullo travestido”, a càrrec del seu autor Juan Carlos Usó; i a la papereria Tinta China on ha estat Yolanda Quiralte signant els seus últims exemplars “Coton Bride” i “Las campanas no son solo para las iglesias”.

  “En aquestes jornades sempre ens agrada programar actes amb diferents autors per a que ens presenten les seues últimes obres i les signen a totes aquelles persones interessades”, comenta el regidor de Biblioteca, Antonio Romero.

  Entre les novetats que ha presentat aquesta edició cal destacar les jornades de Literatura que fa consciència amb un col·loqui, que ha tingut lloc divendres 26 d’abril, sobre la realitat dels refugiats siris a través de la novel·la de Rafael Avadeño i la presentació de “423 colores” de l’Editorial Versàtil; i una xarrada, que s’impartirà dissabte 27 d’abril, que tracta sobre l’esclerosi múltiple i estarà protagonitzada per la novel·la de Rafael Caunedo “Que ella lo diga” de l’Editorial Versàtil.

  També han tingut presència les editorials Unaria, Trencatimons i Perica la literaria. Aquest any a més s’ha sumat Colònies de Gats Nules, que ha explicat quina es la seua funció amb els gats abandonats al municipi i l’AECC de Nules.

  Un dels actes amb més èxit en aquesta Fira del Llibre ha sigut la bebeteca, un espai orientat per als més menuts que ha cobert totes les seues places, “tota aquesta programació ha sigut creada per a fomentar la lectura en tots els àmbits i per a poder arribar a les persones de diferents edats”, assegura Antonio Romero.

  Pujar