elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules bonificarà al 100% la taxa d'ocupació de terrasses

Nules bonificarà al 100% la taxa d'ocupació de terrasses
  • Tots els grups polítics han acordat que aquest 2021 els bars i restaurants amb terrassa estiguen exempts de pagar la taxa

MÉS FOTOS
Nules bonificarà al 100% la taxa d'ocupació de terrasses - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules ha acordat en sessió plenària bonificar la totalitat de la taxa per ocupació de terrenys d’ús públic local amb taules i cadires amb finalitat lucrativa, es a dir la taxa que paguen bars i restaurants per les terrasses.

De manera que, es prorroga aquesta bonificació al llarg de tot l’any 2021, l’alcalde de Nules, David García, explica que “tots els grups municipals hem acordat per unanimitat que els bars i restaurants amb terrassa estiguen exempts de pagar aquesta taxa durant tot aquest any, a l’igual que es va fer el passat any. De fet, és una mesura amb la que es vol, dins les competències municipals, ajudar al sector de l’hostaleria local”. 

Per altra banda, també s’ha acordat modificar l’actual ordenança d’ajornaments i fraccionaments amb la que es pretén facilitar aquests tràmits als contribuents.

Així doncs, entre les principals novetats que s’han introduït en aquesta ordenança cal destacar la reducció de l’import mínim per a sol·licitar el fraccionament que passa de 180 a 80 euros; l’ampliació del número de mesos durant els que es pot concedir el fraccionament o ajornament, d’aquesta forma les fraccions tindran un import més reduït i, per tant, serà més fàcil d’ assumir per les persones que ho sol·liciten; a més, altra incorporació és la domiciliació del pagament de les fraccions, una mesura que facilita tant la gestió al ciutadà com a l’ajuntament.

Davant açò, García assenyala que “es tracta d’una iniciativa en benefici de la ciutadania perquè els permetrà afrontar els deutes tributaris d’una manera més fàcil amb més terminis i menys imports”.   

Pujar