elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules apropa el patrimonio local al seu veïnat mitjançant les xarxes socials

Nules apropa el patrimonio local al seu veïnat mitjançant les xarxes socials
  • Aquesta iniciativa de promoció turística naix baix el context del confinament

MÉS FOTOS
Nules apropa el patrimonio local al seu veïnat mitjançant les xarxes socials - (foto 2)

L’Ajuntament de Nules ha posat en marxa, aquest mes de maig, una nova iniciativa de promoció turística amb la que es vol apropar i promocionar el patrimoni local a la ciutadania mitjançant uns vídeos que es poden veure en les xarxes socials de l’ institució local.

El regidor de Turisme i Patrimoni, Guillermo Latorre, explica que “aquesta idea naix baix el context del confinament ocasionat per la Covid-19 per a donar a conèixer al veïnat de Nules i de Mascarell, principalment, les singularitats dels nostres recursos patrimonials, de manera que amb aquests audiovisuals apropem el patrimoni a qualsevol persona interessada amb un sol clic d’ordinador”.

Així doncs, des de casa es podrà visitar enclavaments turístics  i patrimonials com Mascarell, la vila de Nules, els blocaus, el parc natural de l’Estany i els habitatges de primera línea de la platja, el Benicató o el Museu de Medallística Enrique Giner.

Des de la regidoria de Turisme i Patrimoni s’assenyala, a més, que “és una iniciativa que està tenint molt bona acollida entre la ciutadania”. 

 

Pujar