elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules aposta per la diversitat intercultural

Nules aposta per la diversitat intercultural

  L'Ajuntament de Nules ha fet entrega d'un diploma commemoratiu a les persones que varen participar en la II Fira Gastronòmica Intercultural que va tindre lloc el passat mes de setembre.

  En aquesta mostra varen participar representants de diferents països com ara Marroc, Pakistan, Algèria, Veneçuela, Argentina, Romania i Espanya que resideixen a Nules.

  "Amb aquest acte hem volgut fer-los un reconeixement públic i d'agraïment a la tasca desenvolupada de manera totalment desinteressada en la fira gastronòmica intercultural. Volem que aquesta mostra es converteixca cada any en punt de trobada de les diferents cultures que conviuen al nostre municipi", comenta la regidora de Serveis Socials, Rosa Ventura.

  Aquesta fira es va ficar en marxa per primera vegada el passat any i davant la bona acollida que va tindre s'ha celebrat la segona edició amb una alta participació, "aquests fets ens animen a seguir treballant en actuacions enfocades a l'integració de les persones que viuen a Nules procedents d'altres països", matisa la regidora de Serveis Socials.

  En aquest acte la regidora de Serveis Socials ha estat acompanyada per l'alcalde de Nules, David García i per tècnics del departament de Serveis Socials.

  Pujar