26 de setembre de 2020 26/9/20

PP: ‘Nules apaga les càmeres per a pagar 700.000 euros de factures en el caixó’

PP: ‘Nules apaga les càmeres per a pagar 700.000 euros de factures en el caixó’ - (foto 1)

    El PP de Nules va reclamar ahir en ple responsabilitat, rigor i transparència després que el pacte que ha governat la localitat durant quatre anys apagara les càmeres per a pagar més de 700.000 euros de factures en el calaix. La sessió, celebrada ahir a les 19.00 hores, no es va retransmetre en una mostra de “falta de transparència que Nules no mereix”.

    Des del PP, “volem protegir a Nules i defensar els interessos dels nostres veïns. Elevar a ple una operació d'aquest calat amb informes en contra i negar la retransmissió de la sessió en directe fa un flac favor a la nostra població”. En opinió de Mario García, “el nostre suport serà als nostres veïns, als seus interessos, i anem a protegir-los perquè Nules no mereix pèrdues, mereix inversions, desenvolupament i prosperitat”.

    Al punt de l'ordre del dia amb informes d'il·legalitat dels tècnics municipals es va sumar una segona operació relativa al Pla Econòmic Financer per als exercicis 2019 i 2020. També amb informes d'il·legalitat, la proposta portada al ple pel pacte va quedar finalment sobre la taula en negar-se el PSPV a aprovar-la. El ple va servir una vegada més per a escenificar la fractura dels socis amb un PSPV que va assegurar que no tenia coneixement del Pla Econòmic Financer i que va exigir que es quedara sobre la taula.

    “És sorprenent que els qui decideixen aprovar aquesta operació no es posen d'acord el dia que han de votar-la i se suspenga el punt i el debat”, ha assenyalat Mario García. “Les diferències no haurien de frenar el creixement i desenvolupament de Nules. Perquè el nostre municipi mereix l'esforç i la convicció del treball, i nosaltres, des del PP, som veïns que anem a deixar-nos la pell per garantir que així siga”.

    Pujar