elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules amplia enguany un mes l'activitat del mercat ambulant de les platges

Nules amplia enguany un mes l'activitat del mercat ambulant de les platges
  • També estarà vigent a partir del dia 1 de juny l’horari d’estiu del servei d’autobús

MÉS FOTOS
Nules amplia enguany un mes l'activitat del mercat ambulant de les platges - (foto 2)
Nules amplia enguany un mes l'activitat del mercat ambulant de les platges - (foto 3)

El mercat ambulant de les Platges de Nules amplia enguany la seua activitat un mes, de manera que aquest servei es prestarà al llarg de tot el mes de juny i fins al final del mes de setembre completant així tota la temporada estival. En concret, es posarà en marxa dijous 3 de juny i estarà en funcionament fins al dijous 30 de setembre.

Cal recordar que l’any passat ja es va avançar unes setmanes la seua obertura,  i ampliar la seua duració al llarg de tot el mes de setembre, “ara hem aconseguit prolongar aquest servei durant els quatre mesos complets de juny, juliol, agost i setembre ja que cada any són més els veïns i les veïnes que es troben residint aquests mesos a la zona marítima”, comenta el regidor de Mercats, César Estañol.

Per altra banda, dimarts 1 de juny entrarà en funcionament fins al 30 de setembre l’horari d’estiu del servei de transport urbà amb destinació a les platges. Així doncs, com cada any, s’activa aquest servei amb jornada de matí i de vesprada en horaris que van des de les 8 del matí fins a les 21.30 hores de la nit, aproximadament, en les parades habituals de Nules i de la població marítima. Per tant, els horaris complets de cadascuna d’aquestes parades es troben publicats a les xarxes socials de l’ajuntament.

Amb tot, la regidora de Transport, M. José Esteban, assenyala que “l’autobús urbà inicia dimarts l’activitat de la temporada estival per a facilitar a la ciutadania els desplaçaments a la zona marítima, enguany hem ampliat també unes setmanes aquest servei que començarà el dia 1 de juny, i  hem donat continuïtat a l’ampliació del servei, feta també l’any passat, fins al 30 de setembre”.

A més, també es dona continuïtat al servei de transport urbà per a l’alumnat de l’IES Gilabert de Centelles que resideix a les platges i que es va implementar per primera vegada l’estiu passat. De manera que, als mesos de juny i de setembre hi haurà horaris addicionals a partir de les 7 del matí.

Pujar