elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nules adquireix dos drons per a la Policia Local

Nules adquireix dos drons per a la Policia Local
  MÉS FOTOS
  Nules adquireix dos drons per a la Policia Local - (foto 2)
  Nules adquireix dos drons per a la Policia Local - (foto 3)

  L'Ajuntament de Nules ha adquirit dos drons per a la unitat de drons de la Policia Local, a més també s'ha adaptat la indumentària dels agents que formaran part d'aquesta unitat. En relació amb aquest assumpte, l'alcalde de Nules, David García, comenta que "continuem treballant perquè Nules tinga tan prompte com siga possible aquesta nova unitat que permetrà l'ús de drons al nostre terme municipal. A més, també s'ha adaptat la indumentària dels dos agents que formaran la unitat de drons de la Policia Local de Nules amb els distintius corresponents. Són dos actuacions importants i un pas més perquè en els pròxims mesos aquesta unitat entre en funcionament".

  Per altra banda, s'està treballant en la redacció de l'ordenança general que regularà l'ús de drons al terme municipal de Nules. En concret s'està ultimant detalls per a aprovar aquesta ordenança i acabant de concretar diferents assumptes relacionats amb la unitat de drons de la Policia Local de nova creació.

  Cal recordar que el passat mes d'abril l'Ajuntament de Nules va signar un conveni de col·laboració amb la Universitat Politècnica de València (UPV) per a dur a terme aquestes actuacions. Per aquest motiu són els tècnics de la UPV els que estant assessorant l'Ajuntament de Nules en la implantació de drons per a la realització de diverses tasques relacionades amb aquesta tecnologia.

  Pujar