elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els nulers veneren a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat

Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat
  • L’espectacle Que flamenca sóc i un correfoc principals actes de dilluns

Galeria de fotos
Nules - Fiestas de la V. Soledat - Ofrenda y Procesión
Nules - Fiestas de la V. Soledat - Ofrenda y Procesión
MÉS FOTOS
Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat - (foto 2)
Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat - (foto 3)
Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat - (foto 4)
Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat - (foto 5)
Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat - (foto 6)
Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat - (foto 7)
Els nulers veneren  a la seua patrona, la Mare de Déu de la Soledat - (foto 8)

Dia de Festa Major a Nules amb la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Soledat en la que els nulers i les nuleres han participat en diferents actes en les que han venerat a la seua patrona. Com marca la tradició pel matí ha tingut lloc el trasllat de la Mare de Déu de la Soledat des de la seua capella fins a l'església arxiprestal on els veïns i les veïnes han mostrat la gran devoció que tenen a la Soledat amb càntics protagonitzats per la Coral Sant Bartomeu. Així, s'ha celebrat la tradicional missa amb l'assistència de les autoritats locals, la reina de la vila, Laura Martí i les dames de la seua cort d'honor.

A més, per la vesprada les penyes i els veïns han acudit al Convent per a participar en l'ofrena de flors a la Mare de Déu de la Soledat que ha transcorregut per l'itinerari habitual acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules i la Banda Artística Nulense. En finalitzar, la comitiva presidida per les autoritats, reina de la vila i dames de la cort d'honor han participat en la processó i en el posterior trasllat de la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella.

En aquests dies els nulers i les nuleres estant gaudint de les festes patronals en un ambient d'harmonia i fraternitat; unes festes que compten amb una variada programació dirigida als diferents sectors de la població.

De fet hi ha molta expectació en l'espectacle Que flamenca sóc a càrrec de la companyia Taconterra Dansa on es fusiona el cant tradicional valencià i els palos folklòrics del flamenc previst per a dilluns en el Teatre Alcázar; i en el correfoc a càrrec de l'Associació Dimonis del Poll també programat per a aquesta jornada de dilluns, en la que tindrà lloc també la tradicional serenata a la Mare de Déu de la Soledat protagonitzada per la Coral Sant Bartomeu.

Pujar