29 de setembre de 2020 29/9/20

Com a novetat d’aquesta nova campanya es canviaran les trapes en mal estat perquè el tractament siga més efectiu

Com a novetat d’aquesta nova campanya es canviaran les trapes en mal estat perquè el tractament siga més efectiu - (foto 1)

  Nules posarà en marxa aquest mes de juny diferents actuacions de desinsectació i desratització tant als àmbits públics com privats de la localitat. Com a novetat en aquesta nova campanya cal destacar a més el canvi de trapes en mal estat perquè el tractament siga més efectiu.

  “Es tracta d’una campanya preventiva especial que es fa cada any amb la qual l’Ajuntament de Nules pretén reduir al màxim possible el nombre d’insectes i rates, uns treballs que portarà a terme l’empresa Lokímica, responsable del control de plagues a Nules”, assenyala el regidor de Sanitat en funcions, Antonio Romero.

  Així doncs, aquest tractament es durà a terme als col·legis de Nules, al Museu de Medallística, l’edifici de Serveis Socials, la Biblioteca Municipal, la Piscina Municipal, el Museu d’Història, el Centre Respira, Casal Jove, Saló Multifuncional, Cambra Agrària i a l’edifici Arxiu, a més de diferents zones verdes de titularitat pública ubicades a l’IES Gilabert de Centelles, al Jardí Botànic, l’Estany de Nules o la zona anomenada “Quatre cantons”.

  Amb aquesta actuació es pretén aconseguir una sèrie d’objectius com ara reduir el màxim possible la població de panderoles i rates, aquest tractament assegura que el seu efecte tinga una persistència de diversos mesos i crea a més una barrera duradora davant d’infestacions noves.

  Aquesta campanya està prevista en el Servei de Desinfecció, Desratització i Desinsectació que prestarà l’empresa Lokímica al llarg d’un any a la localitat de Nules. De fet, en aquest servei s’han ampliat les competències i aquest any també es realitzarà el tractament en els registres de les voreres de Nules, Mascarell i de la zona marítima que pertanyen als habitatges particulars.

   

  Pujar