elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Noves actuacions de millora a la piscina municipal

Noves actuacions de millora a la piscina municipal
  MÉS FOTOS
  Noves actuacions de millora a la piscina municipal - (foto 2)
  Noves actuacions de millora a la piscina municipal - (foto 3)

  La piscina municipal de Nules té noves actuacions de millora realitzades després de la parada tècnica que va tindre lloc al mes d'agost per a dur a terme diferents actuacions a les instal·lacions.

  Així, entre les millores fetes als mesos d'octubre i de novembre destaca la retirada de pintura i col·locació d'un lainer vertical per a senyalitzar el viratge de la piscina. També s'ha habilitat una zona d'estudi a les grades, "aquest espai respon a una demanda feta pels usuaris i ha tingut una gran acceptació ja que són molts els xiquets que utilitzen aquesta zona per a fer deures, fins i tot per a berenar", comenta la regidora d'Esports, M. Jesús Gabaldón.

  A més, s'han col·locat cartells per a completar els diferents avisos que hi ha a les instal·lacions; i s'ha reparat una de les bombes de la piscina municipal, "es tracta de millores fetes perquè es beneficien els usuaris", matisa Gabaldón.

  Cal recordar que en la parada tècnica feta al mes d'agost es va reparar una ruptura del lainer a l'altura de l'ascensor aquàtic; també es varen canviar les turbines del sistema de ventilació; les ratlles de senyalització que es trobaven en mal estat; es va netejar el sòl i les parets de la piscina, i també els cristalls; neteja de pòdiums, pals de senyalització i ascensor aquàtic.

  Per altra banda, també es van reparar les bombes de la sala de filtració; els taulells trencats de l'entrada de la piscina i el control d'accessos; a més dels vestidors masculins i les canals del vestidor femení, entre d'altres.

  Pujar