5 de desembre de 2019 5/12/19

Música, penyes i bromera per a donar el tret d'eixida a les Festes Patronals de Nules

Música, penyes i bromera per a donar el tret d'eixida a les Festes Patronals de Nules - (foto 1)
  • Al Carrer Sant Pasqual tindrà lloc una festa remember DJ de la música dels 80

El color, la música, la bromera, i sobretot la diversió, seran els protagonistes juntament amb la Reina de la Vila i les seues dames, de l'arrencada dels actes festius en honor a Sant Bartomeu, tal com marca la tradició a Nules. Com ja és costum, la vesprada d'este 17 d'agost concentrarà a centenars de penyistes i veïns en els carrers del centre de la ciutat fins a arribar a la Plaça Major on l'alcalde David García, i la Reina de la Vila, Eva Grande, convidaran a tots els veïns i visitants a celebrar les Festes Patronals de Sant Bartomeu.

El recorregut estarà animat en tot moment per les ja tradicionals xarangues, les qui seran les encarregades de posar la nota musical a les penyes mentre recorren els carrers anunciant l'inici de les festes. Una vegada arribats a la Plaça Major, i després de la crida i la tradicional coetada, tindrà lloc l'esperada festa de la bromera, un esdeveniment que s'ha consolidat com un dels més divertits i esperats, especialment pels més jóvens. A més, la música de DJ i el remember dels 80 amenitzaran la nit a manera d'avantsala de tots els dies que queden per davant per a gaudir de les festes.

Cal recordar que, també enguany, des de l'equip de govern s'ha engegat una vegada més la campanya de repartiment gratuït de gots, ventalls i tovallons amb missatges contra el sexisme, el masclisme o la LGTBIfobia. Igualment en este sentit destaca com a novetat en esta edició l'engegada d'un 'Punt Violeta' d'informació i prevenció de qualsevol actitud que puga resultar ofensiva o amenaçadora des del punt de vista de la igualtat entre persones. Este punt estarà hui en marxa durant la crida i ho estarà també el pròxim 25 d'agost quan tinga lloc el concert del grup Camela.

ocultar
Música, penyes i bromera per a donar el tret d'eixida a les Festes Patronals de Nules
Pujar