30 de març de 2020 30/3/20

Merescut reconeixement als que van salvar a un xiquet de Nules de morir dessagnat

Merescut reconeixement als que van salvar a un xiquet de Nules de morir dessagnat - (foto 1)
  • Les actuacions de dos agents de la Policia Local i quatre persones civils van ser fonamentals per a que el xiquet no es dessagnes

L’Ajuntament de Nules ha fet un reconeixement públic tant als agents de la Policia Local com a les persones civils que gràcies a les diferents actuacions de socors fetes van evitar que un menor es dessagnes.  

En concret, aquestes persones són el cap de la Policia Local de Nules, Ernesto Hurtado, i l’agent Héctor Galvis, i el personal civil Albert Gómez, Antonio Romero, Bouchra Tabaytas i Rafael Valls.

“Són persones que van tindre una actuació exemplar i determinant en uns moments molt delicats i per aquest motiu el ple de l’Ajuntament de Nules, celebrat el passat mes de febrer, va aprobar per unanimitat, fer una felicitació pública a la tasca desenvolupada en els fets que van tindre lloc el passat 29 de novembre”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Cal recordar que el menor d’11 anys va sofrir en aquesta data un accident domèstic, amb una pèrdua important de sang en el braç dret.

Des de l’Ajuntament de Nules a més de reconeixer i agraïr les tasques d’aquestes persones també s’ha proposat a l’Institut Valencià de Seguretat Pública i Emergències (IVASPE) de la Generalitat Valenciana l’inici de l’expedient per a concedir-los una felicitació o condecoració.

Pujar