4 de desembre de 2020 4/12/20

Mario García repeteix al front del PP de Nules

Mario García repeteix al front del PP de Nules - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  Mario García repeteix al front del PP de Nules - (foto 2)
  Mario García repeteix al front del PP de Nules - (foto 3)

  "Som un gran partit, il·lusionat, obstinat a aconseguir el millor per a Nules, compromesos amb garantir les oportunitats dels nostres veïns, implicats a aconseguir el millor cada dia". Mario García repeteix al capdavant del Partit Popular de Nules després que dijous passat fóra aclamat per la militància per a donar continuïtat a una labor iniciada "per veïns que volen aconseguir els majors èxits per al seu poble".

  El líder de la formació política, que va estar abrigallat pel president provincial del Partit Popular, Miguel Barrachina, estarà acompanyat per Marta López en la secretaria general, arreplegant el testimoni d'Ester Felip. "El seu treball, el seu lliurament, el seu compromís continuen i li l'agraïm infinitament", va assenyalar Mario García.

  Al costat de López, la junta directiva estarà composta per dos coordinadors. El primer dedicat a la política municipal, que recau en José Manuel Casaus, i el segon a l'estratègia política i de partit, que liderarà José Vicente Adsuara. La tresoreria la gestionarà Manuel Cases Bruno, mentre el president del comitè electoral serà Javier Gallart Vilar.

  "Estic convençut que el projecte de Nules, el que tots volem per al nostre municipi, és el projecte del Partit Popular. Creixement, inversió, desenvolupament i treball per a aconseguir que aquest estancament que actualment pateix el nostre municipi se supere i arriben els millors èxits per al municipi", ha declarat Mario García.

  Amb aquesta obstinació "i amb la força i les energies d'un projecte inclusiu, participatiu i obert, com és el Partit Popular", el president del PP a Nules anima a la ciutadania a "transmetre necessitats, queixes, iniciatives, propostes i idees, perquè aquest equip de veïns que som el PP representa als nostres veïns, al nostre poble, Nules que és veritablement l'únic protagonista".

  Pujar