24 de setembre de 2020 24/9/20

Mario García: 'El PP prioritza la inversió en comerços i empreses de Nules per a crear riquesa'

Mario García: 'El PP prioritza la inversió en comerços i empreses de Nules per a crear riquesa' - (foto 1)

    L'equip de veïns de Nules amb el qual el Partit Popular ix a guanyar el pròxim 26 de maig prioritzarà la contractació de comerços i empreses de la localitat  amb l'objectiu de generar riquesa. “És fonamental que apostem per la variada oferta que ens ofereix el nostre municipi perquè a Nules tenim una àmplia varietat de serveis i productes sense haver de cercar-los en altres localitats”.

    Mario García, candidat a l'alcaldia de Nules, ha reivindicat “el compromís amb el producte de Nules, amb els professionals que generen riquesa i ocupació en la nostra localitat. Perquè si els contractem a ells no solament tindrem un servei excel·lent, sinó que a més estarem generant prosperitat a Nules”.

    Per a aconseguir-ho, Mario García explica “amb un equip de veïns que està decidit a deixar-se la pell per l'única cosa que importa: el nostre poble”. I amb aquest esperit de “esforç i treball, estem convençuts que Nules ha de millorar, prosperar i generar oportunitats on ara hi ha estancament i atur”.

    L'aposta per les empreses de Nules és una de les prioritats d'un equip de veïns que garanteix l'agilitat en el pagament. “Lamentablement per a la nostra localitat, els gestors que actualment s'han repartit els despatxos han exercit un absolut descontrol en la despesa que ha acabat castigant el nostre futur”. “És evident que enfront d'els qui malgasten i malbaraten es necessita un equip capaç d'esforçar-se i treballar perquè Nules guanye i invertisca”. Amb aquest repte, “i amb l'experiència dels nostres anys de govern, estem convençuts que Nules guanyarà. Perquè és inviable una gestió econòmica que gaste i no pague als proveïdors, que és lamentablement el que ha ocorregut a Nules en aquests últims anys”. Amb il·lusió i esforç, “amb obstinació i tenacitat, de la mà dels veïns, eixim a guanyar pel nostre poble, perquè som Nules”, ha declarat el candidat a l'alcaldia.

    Pujar